Vi som utgör Fjelkners är ett väl sammansvetsat team med många års erfarenhet av mäklarbranschen och Bromma. Vår målsättning är att kunna erbjuda det mest intressanta konceptet när du ska sälja ditt boende.

 

 

I dag är vi sju fastighetsmäklare, två assistenter och en grafisk formgivare som alla arbetar mot ett gemensamt mål – att erbjuda en tjänst ”utöver det vanliga” som ger oss branschens nöjdaste kunder. Vi brinner för våra respektive uppgifter och gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Kompetensen och erfarenheten har vi redan, likaså ett väl upparbetat kontaktnät. När vi lägger till kvalitet, tid och engagemang får du skörda frukterna av det lysande resultatet. Det är vår väg till framgång och lyckade bostadsaffärer.

Vi ger mer
Vi tar ett personligt ansvar och för oss är det självklart att du som säljare möter din egen mäklare i alla lägen. Lika självklart är att alla spekulanter får möta den ansvarige mäklaren. Hos oss får du en mäklare som är tillgänglig för dig genom hela försäljningsprocessen. För att kunna erbjuda en kvalitet som vi anser vara ”utöver det vanliga”, har vi bland annat knutit till oss dokumenterat duktiga fotografer och synnerligen kompetenta inredare. Vi trivs ihop och vår övertygelse är att en nöjd medarbetare gör ett bättre jobb mot dig som kund.

Rekommendationer
Många vänder sig till oss efter rekommendationer från vänner och grannar. Om du vill lämnar vi självfallet referenser från några av våra många nöjda kunder.